Laddar produkt
bild med information om våra vridfönster i trä

Tips: Lägg till persienn direkt!

Lägg till persienn direkt på produkten så garanterar vi att persiennen passar perfekt - du slipper mäta!
Vi tillverkar egna persienner på vår fabrik i Småland. Därför vågar vi lova att persiennerna håller hög kvalitet och att de kommer att hålla länge.

Produktinformation

Våra vridfönster i trä är tillverkade i riktigt hög kvalitet och är premiumfönster i ordets rätta bemärkelse. Fönstrets trästomme är tillverkat av starkt furu med J10-klassning, som tillsammans med högkvalitativa glas och tätningslister ger ett välisolerat fönster som lämpar sig särskilt väl i vårt svenska klimat.

Vi har heller inte sparat på detaljerna. Som standard i våra vridfönster i trä ingår välbeprövad premiummekanik från ASSA med dolda gångjärn, vilket ger ett snyggt och modernt utseende samt ett oerhört säkert fönster.

Våra vridfönster är CE-märkta, vilket garanterar att produkten uppfyller de kvalitetskrav som finns uppställda av EU. Läs mer om våra olika modeller av träfönster!

Premium mekanik från ASSA
Vårt vridbara träfönster är utrustat med dolda gångjärn för ett modernt och stilrent utseende. Premiummekaniken i fönstret är ASSA Allswing som har barnspärr, glidskena i bakkant och en integrerad öppningsbegränsare i beslaget, vilket ger hög säkerhet med ökat inbrottsskydd och mycket god funktion.

Vridfönster i trä med snabb leverans
Hos Menta har vi genom en väl genomarbetad logistiklösning möjlighet att leverera fönster snabbt. Vi har troligtvis har fönsterbranschens kortaste leveranstider av kundunika måttbeställda fönster.

Har du funderingar eller något du vill diskutera med oss inför ditt köp? Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig genom hela köpprocessen. Vår kundtjänst är väldigt omtyckt och får fina omdömen!

Vridbart träfönster med fri måttanpassning
Vi erbjuder dig möjligheten att kostnadsfritt skräddarsy ditt träfönster inom varje modulmått efter dina behov. Vi tillåter fria mått med precision till närmsta centimeter.

Det finns två olika fönstermått att hålla isär – modulmått och karmyttermått. Läs mer om att mäta fönster i vår tydliga guide!

I vår webbshop är det alltid karmyttermått som anges vid beställning!

Garanti
Du ska känna dig trygg i ditt val av fönster, därför ger vi dig en väldigt omfattande garanti med hela 10 års garanti på karm, glas, beslag och funktion!

U-värde och olika glasval
U-värde är ett mått som anger värmeförlusten genom ett fönster. Lågt U-värde betyder mindre energiförlust och ett mer välisolerat fönster. Våra vridfönster i trä är utrustade med 48 mm 3-glas och gummipackning med dubbelkammare som standard, vilket ger ett U-värde på 1,1 på hela konstruktionen. Du kan även välja glas med varmkantlist som tillval.

  • 3-glas med varmkantlist ger ett U-värde på 1,0 på hela konstruktionen.
  • 3-glas med varmkantslist premium ger allra bäst isolering och har ett U-värde 0,9 på hela konstruktionen.

Dimensioner
Karmdjup: 106mm
Karmbredd: 99mm

U-värde glas (Ug)
3-glas standard: 0,61 kvm
3-glas med varmkantlist: 0,58 kvm

U-värde hela konstruktionen
3-glas standard: 1,1
3-glas med varmkantlist: 1,0
3-glas med varmkantlist premium: 0,9

Premium mekanik
ASSA Allswing

Ljudisolering
3-glas standard: -31dB

Handtag
HOPPE Tokyo silver som standard.
Vi har även andra handtag som tillval, exempelvis handtag med barnspärr.

Tätningsglaslist
Silikongummipackning med dubbelkammare

Garanti
10 år på karm
10 år på glas
10 år på beslag och funktion

Öppna chatt