PVC-Fönster i matsal

Vi är en fönsterleverantör från Halland
med fokus på kundservice och kvalitet

Vi startade vår resa inom fönsterbranschen år 2005 i Långås i Falkenbergs kommun med vad som i grunden är en ganska enkel affärsidé: Att tillhandahålla fönster och dörrar av hög kvalitet som är lätta att underhålla, bra för plånboken och miljön. Sedan dess har vi vuxit både i omsättning och personal och därför flyttade vi under 2018 till nya lokaler i Varberg.

Menta Fönsters personal fikar i showroomet

På Kardanvägen i Varberg finns vårt huvudkontor och showroom där du kan se våra fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar samt sitta ned i lugn och ro för att diskutera ditt fönsterprojekt med våra suveräna fönsterexperter!

Vi har erfarenhet av att möta kunder med olika kunskapsnivå inom bygg och fönster, därför förstår vi de utmaningar du står inför med din fönsterinstallation. Oavsett vilken vana du har så behöver du inte oroa dig, vi hjälper dig med allt från idéer om utformning till råd om den kommande installationen.

Är du osäker på hur man går tillväga för att mäta eller undrar vilka fönster som passar bäst till ditt hus? Du kanske bara vill bolla lite inför beställning?
Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Personlig service med lång erfarenhet av fönsterbranschen

Vår persiennfabrik i Älmhult

Vår fabrik i Småland

På vår fabrik i Älmhult tillverkar vi måttanpassade persienner till olika typer av fönster. Eftersom vi tillverkar persiennerna själva så vågar vi lova att persiennerna håller hög kvalitet och att de kommer att hålla länge. Här arbetar människor som brinner för det småländska hantverket!

Stort halvmånefönster på lagret

Vår logistikavdelning

Vår logistikavdelning består av ett sammansvetsat team som gör allt för att du ska få snabba och korrekta leveranser! Tack vare vår välutvecklade logistik och egen lastbil har vi möjlighet att erbjuda dig fönster av hög kvalitet till minimerat pris.

Bild på Ahmad från serviceteamet på Menta Fönster

Vårt serviceteam

Om olyckan är framme behöver du inte vara orolig! Vårt vänliga serviceteam har lång praktisk erfarenhet av våra fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar. Vi har även ett rikstäckande samarbete med servicepersonal från våra fönsterfabriker.
Vi hjälper dig!

Vad har Menta Fönster för organisationsnummer?

Vårt organisationsnummer är 556688-2402

Hur får jag personlig kontakt med kundtjänst?

Vår kundtjänst har branschledande svarstider! Du kan kontakta oss via chat direkt här på hemsidan, mejl eller telefon.

info@mentafonster.se

0346-932 10

Var hittar jag köp- och leveransvillkor?

Fullständiga villkor hittar du här.

Vad har Menta Fönster för adress?

Adress till vårt huvudkontor och showroom är:

Menta Fönster AB
Kardanvägen 2A
432 32 Varberg

Varmt välkommen att besöka oss!

Vad har Menta Fönster för öppettider?

Våra öppettider för showroom/butik samt avvikelser hittar du här.

Öppna chatt